Sikker slank programmet

Ned i vægt med en kost, der har høj slankeværdi

Følger du Sikker Slank-programmet, skaber du et kalorieunderskud og et vægttab, som det er overkommeligt at fastholde.

Ingen hokuspokus eller komplicerede principper om kostkombinering, syre-base balance, blodtypediæter, blodsukkerdiæter, proteinkure, afgiftningskure, fastlagte menuer, bestemte fordelinger af proteiner, kulhydrater og fedtstoffer, hvor mange måltider du må spise osv.

For de fleste er det allerede en kæmpe udfordring at ændre kost og livsstil. Vi undgår derfor at gøre vægttab mere kompliceret, end det behøver at være.

Det er i den grad svært nok i forvejen!

Start med at læse e-bogen nedenfor, og lad mig høre, hvad du mener, eller hvis du har spørgsmål. Brug kontaktformularen på denne side eller skiv en kommentar i feltet nederst på denne side.

Godt-i-gang-med-Sikker-Slank-gratis-udgave-2020


Du kan læse hele Sikker Slank-programmet i nedenstående bøger og de ekstra materialer, der henvises til.

Slank-programmet

Du behøver ikke nødvendigvis at læse alle bøger og tekster om Sikker Slank-programmet, men det er især en fordel at læse og bruge bøgerne Sikker Slank og Slankeværdi — nøglen til vægttab.

Nogle af oplysningerne i bøgerne og andre materialer om programmet er i en eller anden udstrækning gentagelser, eller tingene set fra forskellige vinkler. Derfor også stor rabat, når du køber bøgerne samlet!

Jeg anbefaler, at du læser ovenstående bøgerne og alle materialer, der følger med — inkl. relevante artikler der henvises til, for at løse specifikke problemer — også selv om du derved eventuelt kommer til at læse nogle oplysninger to gange.

Lad mig høre fra dig, hvis du har kommentarer eller spørgsmål.

Skriv en kommentar