Overvej suppe- og råkostdage mod vægtproblemer

De fleste tænker straks på slankekure, når de hører om at spise suppe flere dage i træk, men ud over at give vægttab kan suppe- og råkostdage også på flere indirekte måder være en hjælp til at løse vægtproblemer.

Selv om suppe- og råkostdage på ingen måde kan stå alene, kan de i visse situationer være del af et effektivt slankeprogram.

En periode, hvor du kun spiser suppe og råkost, kan i nogle tilfælde være en hjælp til at bryde vanen med at indtage for mange kalorier til måltiderne. De hjælper dig med, at få store mængder af de bedste og mest slankende fødevarer ind i din kost.

Mange dage med grøntsagssuppe og rå mad kan bruges til at få mere styr på for stor appetit og tendens til overspisning.

Suppe- og råkostdage kan i høj grad også bruges til at overvinde en afhængighed eller en fornemmelse af afhængighed af bestemte fødevarer eller typer af fødevarer.

Suppe- og råkostdage kan være et effektivt redskab til at blive vænnet fra at indtage for meget fedt, sukker og ultraforarbejdede fødevarer.

Suppe og råkostdage kan være med til at forbedre dine smagsløgs sensitivitet. Mere sensitive smagsløg har stor betydning, eftersom svækkede smagsløg kan bevirke, at vi ikke rigtig føler os mætte eller tilfredse med et måltid, før vi reelt har spist for meget.

Øget følsomhed overfor forskellige smagsoplevelser kan gøre det lettere at reducere mængden af mad, vi spiser.

Læs også: Suppe- og råkostdage gør kostændringer lettere

Brug dagene til at læse og lære om Sikker Slank-programmet, så du kan følge op med en kost- og livsstil, der vil sikre et fortsat vægttab, og som gør det lettere at fastholde dine vægttab.

Bemærk: Brug ikke suppe- og råkostdage som en egentlig slankekur! Brug kun når relevant (når der er god chance for at dagene er med til at løse udfordringer med vægttab) og i kort tid.