Slankeværdi — nøglen til vægttab

Bogen Slankeværdi — nøglen til vægttab handler om, hvordan det bliver overkommeligt at tabe sig og fastholde et vægttab, når du spiser mad med høj slankeværdi.

En del fødevarer har en gunstig indvirkning på dine tarmbakterier, hæmmer inflammation i kroppen, mætter godt i forhold til kalorieindholdet og er meget næringsrige. Disse og andre egenskaber ved fødevarer, der påvirker din appetit, sundhed, mæthedsfornemmelse, forbrænding og kalorieindtagelse, er blevet vurderet i relation til alle fødevarer, som derefter har fået tildelt en slankeværdi.

Fokuser på kostens slankeværdi

Vi bruger ordet slankeværdi som en betegnelse for den samlede vurdering af de egenskaber ved et fødemiddel, der kan spille en rolle i forbindelse med vægten. Det eneste, du behøver at fokusere på, når du vil ned i vægt, er derfor at spise mad med tilstrækkelig høj slankeværdi. Det handler Slankeværdi — nøglen til vægttab om.

Ved at koncentrere dig om den kostvane, som har størst betydning, gør du det hele mere enkelt og får lettere ved at tabe dig.

Bogen indeholder ca. 100 sider om slankeværdi, og hvordan du bruger ideen i praksis, og ca. 200 sider med omfattende tabeller over fødevarernes slankeværdi, kalorieindhold, proteinindhold og indhold af kostfibre.

Det er altid en stor udfordring at ændre kostvaner, men så længe du koncentrerer dig om de problemer og udfordringer, der kan opstå i forbindelse med, at din samlede kost har tilstrækkelig høj slankeværdi, er du fokuseret på de kostændringer, der betyder mest.

Køb evt. bogen hos din boghandler eller lån den på biblioteket. Du kan fx købe den online her.

Læs også om Sikker Slank-programmet.