Effektive slanketips — om bogen og eventuelle opdateringer

Påmindelser i form af regelmæssige slanketips kan være med til at holde motivationen oppe og holde dig i gang, indtil du har fået indført de vaner, der gør det realistisk at opnå et vægttab, som du også kan fastholde.

Hvis du ikke allerede har bogen Effektive Slanketips kan du købe den her eller hos/via landets boghandlere.

Bogen indeholder de mest effektive slanketips til både at komme ned i vægt og fastholde opnåede vægttab. En del af bogens tips er lette at gennemføre. Andre kræver tid, tålmodighed og lidt eftertanke.

Hvis der er rettelser eller opdateringer til bogen, kan du læse dem nederst på denne side.

___

Det er vigtigt, at fravælge alle de “gode slankeråd”, du læser om på nettet og andre steder, som ikke er baseret på sund fornuft og god videnskab, og som risikerer at forværre dine vægtproblemer på længere sigt.

Effektive Slanketips beskriver derfor kun veldokumenterede slanketips, og styrer uden om spøjse og tvivlsomme tips og råd om kostkombinering, syre-base balance, saftfaste, blodtype-diæter, blodsukkerdiæter, proteinkure, afgiftningskure, præcise fordelinger af proteiner, kulhydrater og fedtstoffer, hvor mange måltider du må spise osv.

En af de mest almindelige fejl, som mange begår, når de læser slanketips, er, at de læser tipsene og hurtigt glemmer dem igen. Det er derfor en god ide at bladre i bogen hver gang, du har brug for motivation eller inspiration. Genlæs de tips, som du umiddelbart føler er mest relevante for dig — og gennemtænk, hvordan du bedst kan anvende dem.

Overvej og eksperimenter med de forskellige tips og ideer, indtil du har gjort de slanketips, som er mest relevante for dig, til en naturlig del af din kost.

Du kan finde uddybende oplysninger om fødevarers kalorieindhold, slankeværdi og meget mere på kalorietabel.dk

Du kan finde inspiration til opskrifter på slankeopskifter.dk

Du kan modtage et gratis nyhedsbrev om overvægt og vægttab  — slankenyt — via e-mail ved at tilmelde dig her.

Du kan her tilmelde dig et forløb med slanketips via e-mail, der strækker sig over 28 dage. Det klarer du her.

Læs mere om Sikker Slank-programmet.

Eventuelle opdateringer og rettelser til bogen …

Der er endnu ingen opdateringer eller rettelser til bogen.