Ændringer i webshoppen og på hjemmesiden

Vi arbejder på forbedringer!

Vi er ved at revidere og forbedre helseonline.dk. Ideen med ændringerne er, at helseonline.dk ikke længere kun er en webshop, men også en blog og en hjemmeside med relevante artikler om sundhed, vægttab mv.

Vi håber og tror på, at det hele nu virker nogenlunde efter hensigten, men lad mig høre, hvis du oplever problemer (skriv til [email protected]).

Betaling — med eller uden betalingskort

Du kan nu vælge flere betalingsmetoder i webshoppen — kortbetaling, bankoverførsel og MobilePay.

Vi tager Visa/Dankort, Mastercard mv., men ikke længere det nu ret sjældne rene dankort. Hvis du kun har rent dankort, kan du alligevel sagtens handle i butikken. Hvis du ikke har Visa/dankort, Masterkort eller MobilePay, kan du blot vælge at bankoverføre din betaling (uden ekstra gebyrer). Det er stort set lige så let som at bruge betalingskort.


Kosttilskud og andre præparater

Vi har fravalgt at sælge produkter, som vi ikke mener kan være gavnlige for nogen at indtage (eller hvor risikoen for uheldige/skadelige virkninger er for stor i forhold til mulige gavnlige virkninger hos kun ganske få mennesker). I nogle tilfælde er det direkte usundt at indtage kosttilskud eller andre præparater, som du ikke har brug for.

Vi kan tage fejl, og hvis du mener, at der er bestemte produkter, som vi burde forhandle, hører vi gerne fra dig. Vi har adgang til at kunne forhandle et par tusinde produkter, så vi kan sandsynligvis sagtens sælge netop det produkt, du ønsker, hvis du kan overbevise og om, at vi bør. Det bliver nok svært, men du kan jo altid prøve 🙂

Fordi de fleste kosttilskud efter vores mening i bedste fald er værdiløse, vil du ikke finde et stort udvalg af alt muligt.

Vi har forsøgt at vælge de bedste varianter indenfor hver kategori, så du vil ikke finde mange produkter med det samme eller stort set det samme indhold. Vi vurderer, hvilke produkter, der giver dig det bedste indhold til den bedste pris, og sælger kun dem.