Gratis slanketips via e-mail

Du kan her tilmelde dig et forløb med slanketip, der strækker sig over 28 dage med daglige mails.

Tilmeldingen er gratis og uforpligtende. Du kan når som helst framelde dig.

Dagen efter, du har tilmeldt dig, modtaget du det første slanketip.

Du kan også betragte dette forløb som en trinvis indføring i sunde vaner, der hjælper dig med et vægttab, du kan fastholde.

Du kan med fordel deltage i dette reviderede forløb med slanketips, selv om du eventuelt tidligere har modtaget slanketips. Du vil nikke genkendende til de fleste slanketips, men der er også et par opdateringer.

Bemærk: E-mails bliver sendt ud fra [email protected]. Hvis du har et spamfilter installeret, og vil være helt sikker på at nyhedsbrevet ikke ender i dit spamfilter, er det en god idé at “Whiteliste/hvidliste” e-mail adressen [email protected] i dit spamfilter.

Jeg prøver mig lidt frem med et nyt system til udsendelse af forløb via e-mail, og krydser fingre for, at det hele virker, som det skal. Hvis du tilmelder dig, må du meget gerne sige til, hvis du mod forventning oplever problemer med din tilmelding eller modtagelse af mails.


Udtalelser fra nogle af dem, der tidligere har modtaget mails med slanketip

Mange tak for dine slanketips. Nogle af tingene kendte jeg godt, man det er altid godt at blive mindet om det man skal gøre.

Jeg har været meget glad for at modtage dine mange tips.

Med venlig hilsen
Birgit Andersen

___

Ja det har hjulpet mig med at holde stilen, disse små gode ideer.

Jeg har tabt 5 kilo siden nytår. Og fortsætter. Og har bogen Sikker Slank som også har hjulpet mig.

Med venlig hilsen
Connie

___

Jeg synes, at dine mails med slanketips har været rigtig gode at læse, og jeg selv, der er i gang med et mindre vægttab, har fundet inspiration og et par “øjen-åbnere”, som har været rigtig fine :o)

Jeg kunne sagtens finde på at tilmelde mig det igen på et andet tidspunkt.

Venlig hilsen
Marie

___

Hej John.

Dine mails er for mig uundværlige. Jeg har gemt hver en, så jeg kan starte med at læse en igen hver dag.

Det du skriver i dine mails, er jo ikke nyheder, men skrevet kort og præcis. For mig er de en reminder om hvad der er godt for mig, og i særdeleshed hvad der er skidt. Specielt det der er skidt har været svært at undgå, indtil jeg dagligt har modtaget dine mails. De gør det simplere på en nem måde og samtidig får de mig til at føle at selvfølgelig har jeg fortjent det bedste …

Og du har fuldstændig ret når du skriver, at til sidst så foretrækker man det sunde frem for det usunde.

Så mange tak herfra og fortsæt det gode arbejde du gør for os overvægtige og selvfølgelig alle de andre.

Hilsen Birgitte

___

Kære John Buhl.

Jeg har været utrolig glad for min daglige mail, der har givet mig et godt overblik over hvad der skal til, for at få nogen gode madvaner. Jeg var ved og løbe helt sur i alle de forskellige kost- og slankeråd, der gives af lige så mange forskellige eksperter med meget forskellig tilgang til emnet. Så fremover vil jeg følge dine råd (er allerede begyndt ). Er specielt glad for, jeg har opdaget at jeg ikke behøver og spise mig igennem tonsvis af store bøffer for at få nok proteiner !

Takker mange gange for den gratis mailservice.

Venlig hilsen
Hanne Ritter

___

Tak for 30 gode råd, kender dem jo godt i forvejen, men det har været rart at få dem frisket op. Tak i øvrigt for gode mail med mellemrum, virkelig dejligt at få gode råd uden at blive presset til at købe noget. Helt igennem sobert det hele.

Med venlig hilsen
Inge Knudsen
PS. Har for resten tabt 4 kg den sidste måned, så helt nyttesløst er det ikke.