Salat med aubergine og ristede pekannødder

Opskriften er fra e-bogen: Plantebaseret kost for alle

2 portioner

❀ 1 mellemstor aubergine
❀ 2 peberfrugter
❀ 2 dl friske søde ærter (eller blancheres fra frosne ærter)
❀ 3 håndfulde saltede ristede pekannødder

Dressing:
☘ 2 spsk finthakket ingefær
☘ 4 spsk balsamico
☘ 3 spsk tamari (eller ½ spsk miso + et par dråber ristet sesamolie)
☘ 1 spsk jomfruolivenolie (kan udelades)
☘ lidt koriander

  1. Skyl og skub aubergine ren. Lad den dampe i ca. 20 minutter.
  2. Halver den på langs. Snit hver halvdel til 3 på langs.
  3. Skyl peberfrugter og skær dem i ringe.
  4. Anret peberfrugterne med de dampede auberginer, og drys ærterne over. Rør dressingen og hæld den over.
  5. Drys med pekannødder og koriander.